Kirjoittaja Aihe: ECU flashaus  (Luettu 47330 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JaKo91

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 351
  • PSM 91
    • Sweet Cheek Racing Ry
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #90 : Lokakuu 02, 2015, 21:55:06 ip »
Vittaniemen Sami on ainakin tehnyt tuolla K7 sähköillä suoraan noita säätöjä mielestäni juurikin ajamalla tuo gen 2 busan ohjelma ensin sisään, eli ei ainakaan mahdotonta ole. Sifteristä sen verran että ainakin cordonan uudemman mallin siftereitä on suoraan kytketty k7 ecuun.

K7 1000 kykä voi olla haastava tähän lajiin, muttei kai mikään ylitsepääsemätön asia...
PSM 91 TL 1000R (1755cc)

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #91 : Lokakuu 02, 2015, 22:21:34 ip »
Voit laittaa sinne K8 binin niin saat käyttöön kaikki ominaisuudet. Myös Busan bin toimii, mutta vaatii enemmän säätämistä.

Ecueditorista löytyy kuva miten kytket shifterin vaihdeanturin johtoihin. Tee eka ecueditorilla K8 bin, aktivoi shifteri ja tallenna. Sitten kun avaat ko binin Woolichilla niin voit säätää shifterin asetuksia myös Woolichilla.
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa Fella

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 36
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #92 : Lokakuu 03, 2015, 04:50:31 ap »
Kiitoksia vastauksista!  :beer:

Lähdetään varmaan kokeileen ajaa tota gen2 bussin binejä sisään.
Tämä ihan siitä syystä että jos joskus meinaa ahtaa vehkeen niin onpahan sitten ainakin valmiina että saa rikastukset pelaamaan.

Tota kytkintä mä olen miettinyt kanssa mutta voi olla että kokeilen alkuun vakiolla.

Hieno foorumi kun tulee asia vastauksia nopeesti!  O0
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 03, 2015, 04:52:37 ap kirjoittanut Fella »

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #93 : Lokakuu 03, 2015, 08:51:35 ap »
Busan biniin taitaa saada dsm aktivoidun shifterin, eli pystyy vaihdekohtaisesti säätämään katkot. En sen tarkemmin tiedä miten kytketään, mutta täältä varmaan löytyy infoa http://ecuhacking.activeboard.com.
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa snats

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 19
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #94 : Lokakuu 03, 2015, 20:54:13 ip »
Mulla on k7 ecu muutettu gen2 busan puolelle ja sillä ohjaillaan ilokaasuja. Mulla oli kanssa toi vanhempi boksi jota on vaihdettu takuuseen tyhjäkäynti venttiilin ja vauhtipyörän kanssa niin sille kun ajettiin uudet kartat, pyörä lopetti tyhjäkäynnin ja kävi muutenkin oudosti. Tämä hoitui vaihtamalla uudempi tyhjäkäyntiventtiili,  toimi ihan ok mutta tänä kesänä tuli vaihdettua uudempi boksi niin piristyi selkeästi ja kävi tyhjäkäyntiä sille asetetulla kierroksilla. Osaisko joku viisaampi kertoa mitä eroa noilla bokseilla on?

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #95 : Lokakuu 03, 2015, 22:09:02 ip »
^Ei taida olla muuta eroa kuin softa, eli rauta sama molemmissa. ISC kannattaa ottaa pois käytöstä ja säätää tyhjäkäynti manuaalisesti.
Flashasin yhden foorumilaisen 21H00 ecuun 21H50 binin niin saatiin rajoittimet ja muut turhuudet pois.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 03, 2015, 22:11:06 ip kirjoittanut Juha_K »
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa Mone38

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 3
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #96 : Lokakuu 25, 2015, 17:44:07 ip »
Tekeekö joku näitä kouvolan lähistöllä?

Poissa Veshel

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 61
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #97 : Lokakuu 27, 2015, 13:07:25 ip »
Lahdessa ainakin onnistuu...

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #98 : Toukokuu 05, 2016, 09:44:38 ap »
Taas iso kiitos Tipille. Nyt on kaverin K5 kilosessa ECU ohjattu quickshifter.  :beer:
Jos jotain kiinnostaa quickshifter kohtuu edullisesti niin se onnistuu ECU ohjatusti K5 1000 ja K6 600/750 lähtien.

En ole vielä testannut kaverin kilosta, mutta toisen kaverin K6 600 on vastaava systeemi ja se toimi kyllä hemmetin hyvin.
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa ekkeri69

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 63
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #99 : Toukokuu 07, 2016, 20:50:37 ip »
Taas iso kiitos Tipille. Nyt on kaverin K5 kilosessa ECU ohjattu quickshifter.  :beer:
Jos jotain kiinnostaa quickshifter kohtuu edullisesti niin se onnistuu ECU ohjatusti K5 1000 ja K6 600/750 lähtien.

En ole vielä testannut kaverin kilosta, mutta toisen kaverin K6 600 on vastaava systeemi ja se toimi kyllä hemmetin hyvin.
tää kiinostaa kyllä. mitäs tohon tarvitaan.

Poissa yamapower

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 38
  • GSX-R1000 K9
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #100 : Toukokuu 07, 2016, 21:24:40 ip »
Jees eli mitä vaatii ja mitä maksaa ja missä onnistuu?? ???

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #101 : Toukokuu 08, 2016, 07:31:14 ap »
^^Ei siihen tarvi kuin QS-anturin vaihdepolkimeen. ECU:n voit laittaa vaikka postissa Tampereelle tai käydä paikan päällä.

600/750 K8-> ja 1000 K7 lähtien tällainen on ns. plug & play malli http://www.dragrace.fi/Engine-Parts-en/Gear-box-rtc.-en/Quickshifters-Cordona-en/GP-Quickshifter-Kytkin-Strain-Gauge-Suzuki-GSX-R-1000-2007-2015-B-King-2008-2011-Plug-Play-ECUEditor-Cordona-en

Kelpaa ihan normaalikin esim. Dynojetin anturi, mutta joutuu vähän kolvailemaan.
K5-K6 1000 ja K6-K7 600/750 riittää kun liittää anturin piuhat Yoshiliittimen piuhoihin. 
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #102 : Tammikuu 28, 2017, 22:31:52 ip »
Vihdoin ja viimein Justin sai lisättyä fuel cut option ilmaistiedostoihin. Poistaa nykimisen kun palaa kaasulle. O0

v5.0.9 of Woolich Racing Tuned (WRT) has been released
Postby WoolichRacing » Sat Jan 28, 2017 9:09 am

Added Disable Deceleration Fuel Cut for the following Suzuki Models
- 2008-2010 GSX-R 600
- 2011-2017 GSX-R 600
- 2008-2010 GSX-R 750
- 2011-2017 GSX-R 750
- 2007-2008 GSX-R 1000
- 2009-2011 GSX-R 1000
- 2012-2016 GSX-R 1000
- 2008-2017 GSX1300R Hayabusa
- 2007-2010 GSX1300BK B-King
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa aaveratsastaja

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #103 : Huhtikuu 02, 2017, 21:26:01 ip »
Mistä ootte tilanneet noita eculle meneviä 8-pin liittimiä?
K7 1000

Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #104 : Huhtikuu 03, 2017, 17:12:25 ip »
Corsalta, voi lähempääkin löytyä...
www.corsa-technic.com

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #105 : Toukokuu 06, 2017, 07:31:32 ap »
Pikaisen testin perusteella sain toimimaan ajomoodipiuhan kautta aktivoituvan shifterin K7-K8 kiloseen. Tossa pystyy säätämään vaihdekohtaiset katkoajat.
EcuEditorilla aktivoitavassa shifterissä ei pysty säätämään kuin yhden katkoajan. Nyt voin ottaa Cordonan pois moposta.

Isot kiitokset yhdelle puolalaiselle, joka lähetti mulle tiedoston.  :)  :beer:
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3333
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #106 : Kesäkuu 30, 2018, 09:43:27 ap »
Omasta LogBoxista tilttas USB portti niin piti tehdä uusi piuha. Näillä ainakin saa toimimaan K7-L1 1000 ja muut vastaavat.

+5V FTDI piuha
https://www.ebay.co.uk/itm/USB-to-TTL-Serial-Cable-FTDI-Genuine-chipset-5V-Black/302695821423?hash=item467a13b06f:g:0dkAAOxygPtSrs53

Näillä saa kätevästi flash piuhan liitettyä mopon johtosarjaan (johtosarjaan pitää tehdä muutos, jos haluaa flashata sen avulla)

Diagnostiikkaliittimeen (sama mistä voit laittaa mopon dealer modeen) sopii tämä male liitin https://www.aliexpress.com/item/6-Pin-male-female-6187-6561-6180-6771-auto-taillight-rear-lights-plug-6Pin-car-taillight/32870407291.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.29fc4c4drrfpYz

Yoshi liittimeen https://www.aliexpress.com/item/Sample-2-sets-8-Pin-2-3mm-male-female-Auto-connector-for-Furukawa-Auto-waterproof-connector/32260744342.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.29fc4c4drrfpYz

Näillä ohjeilla toimii http://ecuhacking.activeboard.com/t56933801/gsxr-1000-k9-interface/.


K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #107 : Kesäkuu 30, 2018, 10:52:03 ap »
Ai noita liittimiä löytyy alistakin, hyvä tietää O0

Poissa Gixxer_600

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 6
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #108 : Elokuu 06, 2018, 21:55:15 ip »
Joko tämä onnistuu noihin vanhempiin malleihin, kuten GSX-R 600 k1-k3?   ???
                     

Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #109 : Elokuu 09, 2018, 12:08:05 ip »
Todennäköisesti ei, jollei joku harrastaja ole noita vanhoja pyöriä alkanut selvittämään.
http://www.woolichracing.com/products/suzuki/suzuki-ecu-flashing.aspx <-tuossa on listaa mihin on tällä hetkellä mahdollista ainakin, tuo siis Woolichin lista mikä on kaupallistanut alkujaan suomalaisen harrastajan systeemin.

Poissa Gixxer_600

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 6
Vs: ECU flashaus
« Vastaus #110 : Elokuu 13, 2018, 13:16:50 ip »
Näin vähän epäilinkin, kun googlaamalla ei ole löytynyt mitään infoa. Täytyy sitten varmaan hankkia Power commander
ja viedä johonkin säädettäväksi..