Kirjoittaja Aihe: Fi valo palaa.  (Luettu 6097 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Fi valo palaa.
« : Joulukuu 17, 2017, 20:38:29 ip »
Eli on asennettu cordonan quick shifter, PCV ja secondary fuel module. Säädetty penkissä.
Tekee sitä kun kun vaihtaa yli 7000rpm vaihteita niin sytyttää vikavalon?

Lähetetty minun F8331 laitteesta Tapatalkilla


Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #1 : Joulukuu 18, 2017, 09:35:59 ap »
Katsoppa mikä se FI koodi on, näissä on jo diagnostiikka mikä helpottaa vikojen paikallistamista.
Penkin alta löytyy tod.näk 6-nap liitin mistä yhditetään kaksi johtoa kun halutaan Fi-koodi näytölle, tästä löytyy kyllä paljon juttua foorumilta.
Myös pyörän malli ja ikä olisi hyvä kertoa.

Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #2 : Joulukuu 18, 2017, 16:32:41 ip »
Eli malli on K9 tonninen.
Sattuisko olemaan linkkiä siihen vikakoodin lukuun?


Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #3 : Joulukuu 18, 2017, 16:48:48 ip »
Eli se ois toi liitin tossa ylhäällä

Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #4 : Joulukuu 18, 2017, 21:27:17 ip »
Yleensä siinä on kumitulppa päässä, mutta saman näköinen liitin kyseessä kun kuvassa, valkoinen 6-nap josta kaksi johtoa yhdistetään.
http://gixxer.fi/foorumi/index.php?topic=8493.msg71424#msg71424 Haulla löytyy, dealer mode kyseessä.

Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #5 : Joulukuu 19, 2017, 07:12:07 ap »
Sain vian esille. - 35C.

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3329
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #6 : Joulukuu 19, 2017, 07:19:27 ap »
Sain vian esille. - 35C.
Jotain häikkää pääsuutin nelosessa. Onko Cordona liitetty suoraan puoliin vai komentajaan?
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #7 : Joulukuu 19, 2017, 08:54:34 ap »
Tuo punainen piuha mikä tuossa näkyy on liitetty johtosarjaan, ja hituvirta piuhat kiinni commanderissa.  Katkoaika oli säädetty 65ms.
Tuolla koodilla 35c koodilla löysin ainekin itse tuollasen:
c32/c33/c34/c35 Fuel injector signal #1, #2, #3, #4 circuit malfunction Crankshaft position sensor (pickup coil) signal is produced, but fuel injector signal is interrupted continuous by 4 times or more. In this case the code C32, C33, C34 or C35 is indicated.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 19, 2017, 09:18:11 ap kirjoittanut pekkapouhakka »

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3329
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #8 : Joulukuu 19, 2017, 16:26:30 ip »
Tuo punainen piuha mikä tuossa näkyy on liitetty johtosarjaan, ja hituvirta piuhat kiinni commanderissa.  Katkoaika oli säädetty 65ms.

Saattaa olla liian pitkä katkoaika, mutta luulisi vikakoodin syttyvän jo matalammilla kierroksilla. Joka tapauksessa ensiksi kokeilisin lyhentää katkoaikaa.
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #9 : Joulukuu 19, 2017, 18:08:54 ip »
Annettiin myös tällainen vinkki
" koodit, jotka ilmoitit, syntyvät, kun suuttimet ovat 4 tai enemmän kierroksia pois käytöstä. Katkoaika 65ms, jolloin esim. 12.000 rpm kierroksilla tulee katkoa 6-7 peräkkäistä ja vikavalo syttyy."
Mutta esimerkiksi haynesin korjausopas ilmoittaa tuon C35 vian nimenomaan 4. pääsuuttimen viaksi.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 19, 2017, 18:31:55 ip kirjoittanut pekkapouhakka »

Poissa T1mppa

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 410
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #10 : Joulukuu 20, 2017, 09:24:36 ap »
Jos ei lähde katkoaikaa pienentämällä (jos saat nyt jossain sitä vielä testattua), niin voithan sä vaihtaa niiden suuttimien paikkoja. Vaihda vaikka nelos- ja ykkössuuttimet keskenään ja kato vaihtuuko vikakoodi.

Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #11 : Joulukuu 21, 2017, 01:04:05 ap »
Sanoisin että shifteri yksikkö on rikki, eikös siellä pitäisi sisällä on sellainen piiri että ei katkon aikana tuota vikakoodia.
Vai onko cordona erillainen tässä suhteessa?

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3329
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #12 : Joulukuu 21, 2017, 06:59:43 ap »
Sanoisin että shifteri yksikkö on rikki, eikös siellä pitäisi sisällä on sellainen piiri että ei katkon aikana tuota vikakoodia.
Vai onko cordona erillainen tässä suhteessa?
Tää ei ole niin hienostunut purkki kuin Cordona.
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa Jabe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 652
  • GSX-R 600 K6
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #13 : Joulukuu 21, 2017, 12:42:38 ip »
Sanoisin että shifteri yksikkö on rikki, eikös siellä pitäisi sisällä on sellainen piiri että ei katkon aikana tuota vikakoodia.
Vai onko cordona erillainen tässä suhteessa?
Tää ei ole niin hienostunut purkki kuin Cordona.
Tuolla aloituspostissa lukee että olisi Cordonan quickshifter... vai mitä tarkoitit?

Poissa Juha_K

  • Foorumin Moderoija
  • *****
  • Viestejä: 3329
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #14 : Joulukuu 21, 2017, 13:01:59 ip »
Sanoisin että shifteri yksikkö on rikki, eikös siellä pitäisi sisällä on sellainen piiri että ei katkon aikana tuota vikakoodia.
Vai onko cordona erillainen tässä suhteessa?
Tää ei ole niin hienostunut purkki kuin Cordona.
Tuolla aloituspostissa lukee että olisi Cordonan quickshifter... vai mitä tarkoitit?

Tossa on ainoastaan Cordonan anturi ja PC hoitaa polttoaineen katkomisen. Pitäisi olla myös Cordonan PQ8 purkki niin silloin ei tulisi vikakoodeja.
K5 1000 & K1 750
Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Poissa pekkapouhakka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 11
Vs: Fi valo palaa.
« Vastaus #15 : Joulukuu 21, 2017, 14:35:45 ip »
Juu eli pelkkä cordonan anturi, mikä kytketty commanderin.